Thursday, June 30, 2011

aku happy today

ntah la kenapa hari ini rasa sangat bahagia...
sejak hadir dia dalam hidup aku ni..rasa bahagia sangat..
ceria la rasanya.dengar dia gelak n wat aku gelak.
kenapa dia xhadir dalam idup aku sebelum aku di kecewa kan??
erm...tp ada hikmah nye jugak dia hadir sekarang dalam hidup aku..aku rasa bahagia sgt..ari2 ketawa..

sayang..thanks ea coz dh wt idup sayang kembali ceria..
love u

Sunday, May 15, 2011

sorry

setiap orang ada kelebihan dan kekurangan diri masing2..
mungkin kita sedar dan ada mungkin yang kita xsadar pn kesilapan kita.tak kira la silap kita tu macam mana. kadang2 kesilapan kita 2 menjadi kekuangn diri kita sendiri.bukan semua orang sempurna dan lengkap untuk memahami diri orang lain.
perbaiki diri dan slalu munasabah diri sendiri adalah jalan terbaik untuk diri kita.

Saturday, May 14, 2011

bahagia bila diri ini di sayangi

bahagianya kita hidup didunia ni jika disayangi.
maksdnye siapa saja boleh sayangkan kita tak kira lah siapa diorg 2 ebenarnye..
dan yang paling penting sekali disayangi oleh yang maha eha...ALLAH S.W.T..
dia yang menjadikan setiap di muka bumi ini dengan sebaik2 ciptaan nya..alhamdulillah,syukur dengan apa yang berlaku..
kita harus bersyukur dengan apa yang kita miliki sekarang sebab mungkin bukan semua orang dapat asa semua 2.setiap org ada kelebihan, ujian n dugaan masing2..
kadang2 kebahagia atau keceriaan e2 adalah satu ujian dari ALLAH untuk melihat betapa hamba nya yg kerdil ini bersyukur atau tidak...


to be continue.............

Caralicious

this is the new product which are innovation and invention product made by our gruop for subject ADS 501 or INNOVATION MANAGEMENT..

if you are interested to know about this product email my personally at najwajanuri@gmail.com...i'm sure the young generation don't know about malays traditional food. as one of the young generation we try to promote to the world about our product which can promote malaysia traditional food to the eyes of the world.

UITM convocation

semester lepas aku dh pn convocation n dh pn dpt scroll diploma. selama 3 tahun aku menuntut dekat uitm kedah.macam2 bnda yang trjadi wak2 blj dkt sana..memang seronok sgt2 wak2 2..bnda ni bnyk mematangkan aku dalam hidup ini..dan td, aku pergi dewan agung dekat uitm untuk mengenang kemabali saat2 aku konvo dlu..hepy sgt2 rsanye walaupn panas+penat+n pening aku tetap enjoy dengan semua 2.

Thursday, May 12, 2011

sketsa pendek...

Kisah tentang enam org sahabat..

kisah tentang hobi kami, kampung halaman dan juga tentang percutian kami..layan...selamat mnonton...


video

Friday, December 10, 2010

now aku dh da diploma.huhu..

Last week aku konvo dkt s.alam.akhirnye 3 tahun penantian aku dh berakhir..huhu..seronok sgt2 sbb dpt jumpa kwn2 yg jauh2..even jumpa kejap jer but memang xleyh lupa.lg2 kwn2 aku yg gler2 msa diploma dlu.hehe..nk tulis dkt cni rmi sgt.pape pn dak2 ex-DPA kedah...korang memang best weyh..thanks for the memory..aku always doakn yg korang akn success dlm idup korang yg akn datang..doakn utk aku jugak kay..bye2 sahabat .....

Sunday, October 17, 2010

final exam?????

OMG....final exam is coming...igtkn dh xamik dh final..heee...sem ni 1st time amik paper dkt tmpt len..now dh degree..cabaran nye mmng lain sesgt..result test sume dh kuar..seriou cukop2 mkn jer..a lot of effort for final..wish me all the best for final..for someone that i love..thanks for your support..i really appraciate it..miss u so much..daa

Saturday, October 02, 2010